LOUNASBUFFET /vko 7/ 14.2.-18.2.2022/ma-to klo 11–13.30 ja pe klo 11-13.30

Maanantai

Vuohenjuustolla kuorrutettuja kasvispihvejä ja mango-chilikermaviiliä L.G.

Possua ja härkää valkosipuli-smetanakastikkeessa L.G.

Lihabullia tomaatti-pekonikastikkeessa M.G.

Pilahviriisiä VEG.G. ja penneä ja paahdettuja siemeniä VEG.

Cointreaulla höystettyä vadelmapirtelöä sinulle, ystäväin L.G.

 

Tiistai

Sitruunalla höystettyä feta-kasvispastaa L

Ranskalaista makkarapataa taikinakuoressa L.

Kanaa ja paahdettua banaania vihreässä curryssa M.G. (sis. kalaa)

Lime-basmatia VEG.G. ja savupaprikaperunaa VEG.G.

Päärynä-kinuskirahkaa ja paahdettua mantelia L.G.

 

Keskiviikko

Tofu-kasvispaellaa VEG.G. ja appelsiini-aiolia M.G.

Jauhelihapihvejä M.G. ja tummaa sipulikastiketta M.G.

Lohi-sienilasagnea L.

Juures-perunamuusia L.G.

Marja-sitrusmoussea L.G. ja keksicrumblea L.

 

Torstai

Falafelilla täytettyjä burritoja VEG. ja harissa-coleslawta L.G.

Kinkku-sinihomejuustopastaa L.

Puna-ahventa ja cashewpähkinää kormakastikkeessa L.G.

Pestopastaa M. ja basmatiriisiä VEG.G.

Marinoitua hedelmäsalaattia VEG G ja kardemummavaahtoa L.G.

 

Perjantai

Vuohenjuusto-zucchilasagnea L

Bradarihodareita M ja kaiken maailman lisureita
Pitkään haudutettua härkää ”black’n’white”. L.G.
Sesam-lohkoperunoita VEG.G.

Kerroskakkua L