Gresa

10.45 - 13.45

+358505515911

Gresassa lounas ja eines eivät kuulu samaan lauseeseen. Gastronomia on käsityötä. Mechelininkadun ja Itämerenkadun kulmassa sen aste on pyritty nostamaan niin lähelle sataa kuin mahdollista, jo vuodesta 2021. Jos aamiaisen sanotaan olevan päivän tärkein, miksi lounas ei voisi olla päivän hauskin ateria?
Gresan keittiö kiertää maailman viidessä päivässä tarjoten makuja sekä Euroopan klassisista keittiöistä että maailmalta – lounarin hinnalla.
Tarjoamme päivittäin myös Gresan hapanjuureen leivottua focacciaa ja keittiön loihtimia vaihtuvia levitteitä.
Talon toimistoihin ja kokoustiloihin teemme luonnollisesti tarjoilut toiveiden mukaan mittatilaustyönä.

Lounaan hinta vuonna 2024 on 13,50 € sisältäen runsaan salaattibuffetin, talon leipää ja herkullisen lämpimän ruuan. Pelkkä salaattibuffa ja leipä maksaa 9,50 €.

GVC-lounareita ostamalla saat 10 lounasta hintaan 121,50 €. Kysy tästä henkilökunnaltamme. Mikäli yrityksesi haluaa tehdä kanssamme pitkäaikaisen lounassopimuksen, ole hyvä ota yhteyttä myynti@cafeteria.fi.

Eläkeläisille tarjoamme lounaan hintaan 12,15 €.

Kahvi tai tee maksaa lounaan yhteydessä 1 €. Tähän kuuluu myös pieni jälkiruoka.

Ruokavaliomerkinnät:

VE=Vegaaninen L=Laktoositon M=Maidoton G=Gluteeniton . 

Huomioimme myös muut erikoisruokavaliot pyydettäessä.  

Tervetuloa ja hyvää ruokahalua! 

Lataa SAFKIS-appi täältä

Olemme julkaisseet oman sovelluksen, josta löydät lounaslistamme. Sinne tulee myös tietoa ajankohtaisista tarjouksistamme. Lataa sovelluskaupastasi klikkaamalla kuvakkeesta

07.10.-13.10.

LOUNASLISTA

7.10.-11.10,2024

 

 

Maanantai

Cordon Bleu porsaasta perunamuusin ja basilika-aiolin kera L

Pork Cordon Bleu with potato mash and badil aioli L

Puna-ahventa ja tomaattia sekä cremoladaa paahdetun perunan kera M, G

Redfish and tomato and cremolada with roasted potatos D, G

Halloumi-porkkanapaistikkaita ja perunamuusia sekä hunajaista hapankermaa L, G

Halloumi carrot fritters and potato mash with honeyi sour cream L, G

Kermavaahtoon survottua suklaakakkua ja marjoja L

Chocolate cake and berries shoved into whipped cream L

 

Tiistai

 

Piccata kananpoikaa friteerattujen perunoiden ja Genovalaisen peston kera L, G

Chicken piccata with deep fried potatos and pesto Genovese L, G

Gubbröran alistamia lohipaistikkaita ja Skoonen perunaa L, G

Gubbröra dominated salmon fritters with Skonish potatos L, G

Kreikkalaisittain kuorrutettua munakoisoa ja friteerattua perunaa sekä hulluntuhtia tsatsikia L, G

Greek style roasted eggplant and deep fried potatos with crazysturdy tsatsiki L, G

Passion bryle ja valkosuklaata L

Passion fruit creme brulé and white chocolate L

 

Keskiviikko

 

Salisburyn pihviä yrtti-kermaperunan ja talon uunijuuresten kera L, G

Salisbury steak with herby creamy potatos and house root veggies L, G

Piparjuurimajoneeesilla kuorrutettua paneroitua koljaa sekä bögerryttävän hyvää perunamuusia L

Horseradish mayo coated breaded haddock with dizzyishly good potato mash L

Rukola-pinaatticannelloneja ja valkosipuli-öljyä L

Rocket and spinach cannelloni with garlic oil L

Omena-kaurapaistos ja vaniljakastiketta L, G

Apple crumble with vanilla sauce L, G

 

Torstai

 

Southern fried kananpoikaa ja paahdettua bataattia sekä chipotlekastiketta L, G

Southern fried chicken and roasted sweet potato with chipotle dressing L, G

Sei-ruipeloisia tilli-hapankerma-kastikkeessa pikantin riisin kera L, G

Pollock scrawnies in dill sour cream sauce with piquant rice L, G

Parmesan-kroketteja ja hunajasuolattuja manteleita sekä pikanttia riisiä L, G

Parnesan croquettes and honey salted almonds with piquant rice L, G

Pannukakkua sekä kermavaahtoa ja mansikkahilloa L (pyydettäessä gluteeniton)

Pancake with creme chantilky and strawberry jam (ask for gluten free)

 

Street + Food + Italiano + Perjantai!

Porchetta!

Pizza Al Taglio ai Gamberetti!

Piadina ai funghi!

Sgagliozze!

Arancini!

Focaccia!

Tiramisu!

Lounaan hinta on 13,50€. Salaatti, monipuolinen lämmin ruoka, leipä, vesi kuplilla tai ilman. Lounaskahvia tarjolla hintaan 1€.

TERVETULOA!

Rakkaudesta ruokaan