Garam & Vermiglio

Tarinamme

Garam & Vermiglio Catering keskittyy toiminnassaan kahteen tukipilariin: lounastarjoiluun ja cateringiin. Perusajatus on aina kuitenkin sama: parasta mitä rahalla saa! Tämä filosofia koskee tietysti ruokaa, mutta myös palvelua.

Yrityksen perustivat Sami Garam ja Mika Vermilä vuonna 2010 avatessaan Pasilan Urheilutalon kahvion. Kasvu on ollut merkittävää ja stop-merkkiä ei ole näkyvissä.

Kasvumme perustuu asiakkaidemme tarpeeseen saada parempaa. Valmistamme ruokaa, mutta tarkoitus on tehdä ihmisille täyden vatsan lisäksi myös hyvä mieli.

Olemme vaatimattomia kavereita, emmekä halua päättää Teidän tarpeistanne omien juhlienne suhteen. Siksipä toivomme, että otatte yhteyttä kun tarvetta juhlapalvelulle ilmenee. Tehdään juhlistanne unohtumattomat!

Herkullisia lounaitamme voitte tulla nauttimaan Ilmatar Areenassa Matinkylässä ja Vuosaaren Urheilutalossa, YLEn Studio 10:ssä Ilmalassa, Ravintola Sillassa Itämerentalossa tai Ravintola Oikeudessa Salmisaarentalossa. Munkkivuoressa palvelemme Huudissa, Ruoholahdessa Gresa- ravintolassamme ja Käpylässä Käpiksessä. Vantaalla teemme tapahtumien yhteydessä ruokaa ja tarjoamme kahvia ja muita kahvilatuotteita. Myös “kotipesässämme” Bölessä teemme edelleen ruokia aina kun siellä jotain tapahtuu. Jos asioitte Helsingin Kauppakamarilla, saatatte päästä myös silloin nauttimaan palveluistamme. Eikä ole lainkaan mahdotonta, etteikö jollain festarilla tai yksityisbileissäkin tavattaisi.

GVC työstää ympäristöohjelmaansa 

Tavoitteena on toteuttaa ohjelma ja pitää yllä siihen määriteltyjä kriteereitä.
Seuraavassa lista asioista joihin tässä ohjelmassa keskitytään.

Jätteen määrän vähentäminen ja lajittelu
 Jätteet
+ Hyötykäyttöaste
+ Energiatehokkuus ja uusiutuva energia
+ Energiankulutus
+ Vastuulliset hankinnat
+ Sertifikaatti
Materiaalitehokkuus
+ Materiaalien käyttö
+ Vedenkulutus
Logistiikka ja liikkuminen
+ Kuljetukset
+ Liikkumisen tehostaminen
Viestintä ja vaikuttaminen
+ Aloitteet
+ Ympäristökoulutus
Yhteistyökumppaneiden sitouttaminen
+ Alihankinnat
Muu osa-alue
+ Kustannukset
+ CO2-päästöt

GVC - ympäristöhjema

Garam & Vermiglio Catering Oy on huolissaan ympäristömme tilasta. Ravintola-alan yrityksenä meillä on mahdollisuuksia vaikuttaa asiaan ja ihmisten kulutustottumuksiin.

Lihan kulutus ja sen tuottaminen on ilmaston kannalta raskasta. Tästä syystä pyrimme lisäämään kasvisten käyttöä kaikissa ruuissamme, myös liharuuissa.

Taistelemme kaikin käytettävissä olevin keinoin myös ruokahävikkiä vastaan. Mikäli ruokaa jää yli, se pyritään tarjoamaan seuraavan päivän lounaalla tai myymään esimerkiksi hävikkiruokayritysten avulla.

Energiankulutustamme rajoitamme sammuttamalla keittiölaitteet kun niitä ei käytetä, sammuttamalla valot kun tilassa ei oleilla ja suunnittelemalla ajoreittimme kun kuljetamme tavaroita ravintoloidemme välillä. Käytämme myös pääsääntöisesti vain yhtä tavarantoimittajaa, jolloin ylimääräisiä kilometrejä ei kerry.

Tavarantoimittajiltamme vaadimme vastuullista asennetta. Näin ostamamme raaka-aineet ovat ekologisesti ja eettisesti kestäviä.

Asiakkailtamme toivomme maltillisia annoskokoja ja ylijäämäruuan kierrätystä biojätteen kautta. Tähän on olemassa opastusta asiakastiloissa. Biojätteen määrä kirjataan Biovaaka- portaaliin, jolloin voimme tarkastella kilomääriä ja regoida niihin.

Henkilökunnallemme painotamme ympäristöasioita kaikessa toiminnassamme. Kaikissa ravintoloissamme on kierrätysjärjestelmät, joita henkilökunta noudattaa. Tutustutamme aika-ajoin henkilökuntaamme myös lähialueen elintarvikeyrityksiin sekä kannustamme käymään messuilla, jolloin tietämys myös ympäristöasioista lisääntyy.

Henkilöstö

Emme olisi mitään ilman osaavaa henkilökuntaamme. Tätä porukkaa voimme kiittää kaikesta siitä, mitä GVC on saanut ja tulee tulevaisuudessa saamaan aikaiseksi. 

Kiinnostuitko?
Anna palautetta

    Rakkaudesta ruokaan