Cafeteria Ilmatar

9.00 - 15.00 (Avoinna aina myös tapahtumien yhteydessä)

GVC:n tarina alkoi reilu 10 vuotta sitten Pasilan Urheilutalolta. Nyt on aika ottaa askel Espoon suuntaan, tuttuun tapaan urheiluhallin ravintoloitsijana. Cafeteria Ilmatar on Ilmatar Areenan kahvila-ravintola , joka palvelee Matinkylän upean hallin vakioasiakkaita, tapahtumien osallistujia ja yleisöä, sporttileiriläisiä ja toki myös kaikkia ulkopuolelta saapuvia. Parkkitilaa riittää, joten kauempaakin kannattaa saapua vaikkapa lounaalle. Avaamiasajankohta osui ystävänpäivän seutuville helmikuussa 2022.  

Lataa GVC-app täältä

Olemme julkaisseet oman sovelluksen, josta löydät lounaslistamme. Sinne tulee myös tietoa ajankohtaisista tarjouksistamme. Lataa sovelluskaupastasi klikkaamalla kuvakkeesta

LOUNASLISTA

20.03.-24.03.

Ilmatar Lounas

 

VIIKKO 12 20.3- 24.3 Klo 10.45–14.00

MAANANTAI

Chorizopyörykät & hunaja bbq kastike L,G

Feta- kermaperunaa L,G

Kasvispihvit & vihreä hummus L,G

TIISTAI

Pasta carbonara L

Penne pastaa, tomaattikastiketta, aurinkokuivattua tomaattia, oliiveja ja fetaa L

KESKIVIIKKO

Ylikypsää possun niskaa L,G

Dijonkastike L,G

Bataattilohkot V,G

Kesäkurpitsapaistos soijarouheella L,G

TORSTAI

Lasagne L

Vegelasagne L

PERJANTAI

Pannupihvit & romesco kastiketta L

Sitruuna riisi L,G

Falafel pullat, labneh kastike L

 

Lounaaseen kuuluu monipuolinen salaattibaari, lämmin ruoka lisäkkeineen. Buffetin hinta on 12,70€. Lounaskahvi 1€. Jälkiruokaa tarjoilemme bonuksena, emme kuitenkaan päivittäin. Suosimme maksutapana korttia. Kysy myös omia GVC lounareitamme.

Kaikki ruokamme ovat laktoosittomia. Myös gluteeniton versio on aina tarjolla keittiöstä. Mikäli tarvetta ilmenee, otamme huomioon erilaisia ruokavalioita. Näistä voi keskustella henkilökuntamme kanssa.

Tervetuloa lounaalle!

Rakkaudesta ruokaan