Cafeteria Ilmatar

GVC:n tarina alkoi reilu 10 vuotta sitten Pasilan Urheilutalolta. Nyt on aika ottaa askel Espoon suuntaan, tuttuun tapaan urheiluhallin ravintoloitsijana. Cafeteria Ilmatar on upouuden Ilmatar Areenan kahvila-ravintola , joka palvelee Matinkylän upean hallin vakioasiakkaita, tapahtumien osallistujia ja yleisöä, sporttileiriläisiä ja toki myös kaikkia ulkopuolelta saapuvia. Parkkitilaa riittää, joten kauempaakin kannattaa saapua vaikkapa lounaalle. Avaamiasajankohta osuu ystävänpäivän seutuville 2022.  

Lataa GVC-app täältä

Olemme julkaisseet oman sovelluksen, josta löydät lounaslistamme. Sinne tulee myös tietoa ajankohtaisista tarjouksistamme. Lataa sovelluskaupastasi klikkaamalla kuvakkeesta

LOUNASLISTA

25.11.-02.12.

Ilmatar Lounas

 

VIIKKO 48 28.11- 2.12 Klo 10.45–14.00

MAANANTAI

Porsaan filettoa & feta- tomaattikastiketta L,G

Riisiä V,G

Tofua ja punajuurihummusta L,G

TIISTAI

Paahdettua kanaa ja salsa verdeä L,G

Uunikasviksia & bataattia L,G

Boltsi- kaurasiemenpyörykät M,G

KESKIVIIKKO

Burgerit, vegeburgerit

Briossit, coleslaw, ranskalaiset & majot

TORSTAI

Valkosipuli- mustapippuripossua L,G

Basilika-kermaperunaa L,G

Vegenugetit & aioli M,G

PERJANTAI

Tortillat & nachot L

Chili con carne & chili sin carne L,G

Pico de gallo, crème fraiche, guacamole L,G

Riisi L,G

 

Lounaaseen kuuluu monipuolinen salaattibaari, lämmin ruoka lisäkkeineen. Buffetin hinta on 11,30€. Lounaskahvi 1€. Jälkiruokaa tarjoilemme bonuksena, emme kuitenkaan päivittäin. Suosimme maksutapana korttia. Kysy myös omia GVC lounareitamme.

Kaikki ruokamme ovat laktoosittomia. Myös gluteeniton versio on aina tarjolla keittiöstä. Mikäli tarvetta ilmenee, otamme huomioon erilaisia ruokavalioita. Näistä voi keskustella henkilökuntamme kanssa.

Tervetuloa lounaalle!

Rakkaudesta ruokaan