Cafeteria Ilmatar

9.00 - 15.00 (Avoinna aina myös tapahtumien yhteydessä)

GVC:n tarina alkoi reilu 10 vuotta sitten Pasilan Urheilutalolta. Nyt on aika ottaa askel Espoon suuntaan, tuttuun tapaan urheiluhallin ravintoloitsijana. Cafeteria Ilmatar on Ilmatar Areenan kahvila-ravintola , joka palvelee Matinkylän upean hallin vakioasiakkaita, tapahtumien osallistujia ja yleisöä, sporttileiriläisiä ja toki myös kaikkia ulkopuolelta saapuvia. Parkkitilaa riittää, joten kauempaakin kannattaa saapua vaikkapa lounaalle. Avaamiasajankohta osui ystävänpäivän seutuville helmikuussa 2022.  

Lataa GVC-app täältä

Olemme julkaisseet oman sovelluksen, josta löydät lounaslistamme. Sinne tulee myös tietoa ajankohtaisista tarjouksistamme. Lataa sovelluskaupastasi klikkaamalla kuvakkeesta

LOUNASLISTA

27.11.-01.12.

Ilmatar Lounas

 

VIIKKO 48 27.11- 1.12 Klo 10.45–14.00

MAANANTAI

Lihapullat, kermakastiketta L,G

Paahdettua perunaa L,G

Porkkana-kvinoapyörykät V,G

TIISTAI

Pariloitua kananpoikaa, persiljapestoa & aurinkokuivattua tomaattia

Riisiä V,G

Yrttitofua V,G

KESKIVIIKKO

Paneroidut kalapihvit & ranskalaisia L

Tartar majoneesi L,G

Mustapapupihvit L,G

TORSTAI

Riisinuudeliwokki häränlihalla M,G

Vegewokki V,G

PERJANTAI

Lasagne L

Kasvislasagne L

Lounaaseen kuuluu monipuolinen salaattibaari, lämmin ruoka lisäkkeineen. Buffetin hinta on 12,70€. Lounaskahvi 1€. Jälkiruokaa tarjoilemme bonuksena, emme kuitenkaan päivittäin. Suosimme maksutapana korttia. Kysy myös omia GVC lounareitamme.

Kaikki ruokamme ovat laktoosittomia. Myös gluteeniton versio on aina tarjolla keittiöstä. Mikäli tarvetta ilmenee, otamme huomioon erilaisia ruokavalioita. Näistä voi keskustella henkilökuntamme kanssa.

Tervetuloa lounaalle!

Rakkaudesta ruokaan