Cafeteria Ilmatar

GVC:n tarina alkoi reilu 10 vuotta sitten Pasilan Urheilutalolta. Nyt on aika ottaa askel Espoon suuntaan, tuttuun tapaan urheiluhallin ravintoloitsijana. Cafeteria Ilmatar on upouuden Ilmatar Areenan kahvila-ravintola, joka palvelee upean hallin vakioasiakkaita, tapahtumien osallistujia ja yleisöä, sporttileiriläisiä ja toki myös kaikkia ulkopuolelta saapuvia. Parkkitilaa riittää, joten kauempaakin kannattaa saapua vaikkapa lounaalle. Avaamiasajankohta osuu ystävänpäivän seutuville 2022.  

Lataa GVC-app täältä

Olemme julkaisseet oman sovelluksen, josta löydät lounaslistamme. Sinne tulee myös tietoa ajankohtaisista tarjouksistamme. Lataa sovelluskaupastasi klikkaamalla kuvakkeesta

LOUNASLISTA

23.05.-27.05.

LOUNASLISTA

 

VIIKKO 21   23.5-27.5 2022

Klo 10.45-14

MAANANTAI

Lihapullia & dijonkastiketta L,G

Perunamuusia L,G

Mausteiset kasvispihvit & tsatsikia L,G

Mansikka-banaanirahka

TIISTAI

Lasagne L

Kasvislasagne L

Mustikkasmoothie L,G

KESKIVIIKKO

Seesamikanaa & sitruunakastiketta L,G

Yrttiperunaa V,G

Punajuuripyörykät & fetamurua L,G

Pannukakkua, kermavaahtoa & hilloa L

HELATORSTAI

Ei Lounasta

PERJANTAI

Ei Lounasta

Hyvää viikonloppua, palaamme jälleen maanantaina!

 

Lounaaseen kuuluu monipuolinen salaattibaari, lämmin ruoka lisäkkeineen, kahvi ja vaihtuva jälkiruoka. Buffetin hinta on 11,30€. Suosimme maksutapana korttia. Kysy myös omia GVC lounareitamme.

Kaikki ruokamme ovat laktoosittomia. Myös gluteeniton versio on aina tarjolla keittiöstä. Mikäli tarvetta ilmenee, otamme huomioon erilaisia ruokavalioita. Näistä voi keskustella henkilökuntamme kanssa.

Tervetuloa lounaalle!

Rakkaudesta ruokaan