vk 8/20.2-24.2.2023

ma-pe klo 11–13.30

 

MAANANTAI  

Juures-hamppuragu (VE, G)

Kalalasagne (L)

Chorizopyörykät & sinappikermaa (L, G)

Pinaattimuusi (L, G)

Lämmin bulgursalaatti (L)

 

TIISTAI

Gnoccheja, hunajaisia kasviksia & uunifetaa (L)

Maustepaahdettuja kanan sisäfileitä & sweet chili-bearnaise (L, G)

Kebab, tulista tomaattikastiketta & minttujogurttia (L, G)

Täysjyväriisiä (VE, G)

Curryperunaa (VE, G)

 

KESKIVIIKKO

Kukkakaali-porkkanapyörykkägratiini (L, G)

Uunikirjolohta & sitruuna-voikastiketta (L, G)

Naudan pannupihvi, paistilientä & karamellisoitua sipulia (L, G)

Salviaperunaa (VE, G)

Uunijuureksia (L, G)

 

TORSTAI

Bataatticurry & seesamipaahdettua tofua (VE, G)

Silakkapihvejä, ruskistettua voita & piparjuuri-ranskankermaa (L)

Hunaja-pippurikanaa (L, G)

Lime-lohkoperunaa (VE, G)

Parmesankermaan muhennettuja perunoita (L, G)

 

PERJANTAI

Limonellopastaa, broccolinia & parmesanlastuja (L)

Sardellivoissa paistettua puna-ahventa & basilika-hollandaisekastiketta

Possun minileikkeitä & paholaisen majoneesia (L, G)

Paistetut perunat (VE, G)

Valkosipulipavut (L, G)