vk 8/20.2-24.2.2023
ma-pe klo 11–13.30
MAANANTAI
Juures-hamppuragu (VE, G)
Kalalasagne (L)
Chorizopyörykät & sinappikermaa (L, G)
Pinaattimuusi (L, G)
Lämmin bulgursalaatti (L)
TIISTAI
Gnoccheja, hunajaisia kasviksia & uunifetaa (L)
Maustepaahdettuja kanan sisäfileitä & sweet chili-bearnaise (L, G)
Kebab, tulista tomaattikastiketta & minttujogurttia (L, G)
Täysjyväriisiä (VE, G)
Curryperunaa (VE, G)
KESKIVIIKKO
Kukkakaali-porkkanapyörykkägratiini (L, G)
Uunikirjolohta & sitruuna-voikastiketta (L, G)
Naudan pannupihvi, paistilientä & karamellisoitua sipulia (L, G)
Salviaperunaa (VE, G)
Uunijuureksia (L, G)
TORSTAI
Bataatticurry & seesamipaahdettua tofua (VE, G)
Silakkapihvejä, ruskistettua voita & piparjuuri-ranskankermaa (L)
Hunaja-pippurikanaa (L, G)
Lime-lohkoperunaa (VE, G)
Parmesankermaan muhennettuja perunoita (L, G)
PERJANTAI
Limonellopastaa, broccolinia & parmesanlastuja (L)
Sardellivoissa paistettua puna-ahventa & basilika-hollandaisekastiketta
Possun minileikkeitä & paholaisen majoneesia (L, G)
Paistetut perunat (VE, G)
Valkosipulipavut (L, G)