Viikko 16 / 15-19.4
MAANANATAI
Carbonarakastiketta (l, g)
Juustoraastetta (l, g)
Pastaa (m, g)
Kanaa punaisella currykastikkeella (m, g)
Chili-inkivääri dippiä (l, g)
TIISTAI
Tempurapaneroitua turskaa (l)
Tar-tar majoneesia (m, g)
Paahdettuja perunoita (l, g)
Portsarin jauhelihamureketta kermakastikkeella (l, g)
Keitinperunoita (l, g)
KESKIVIIKKO
Kanarisotta vihreällä parsalla (l, g)
Stifadolihapataa lampaan & häränlihasta (l, g)
Keitinperunoita (l, g)
TORSTAI
Tonnikala- Philadephia uunipastaa (l)
Tomaattista makkarapannua (m, g)
Varhaisperunoita (l, g)
PERJANTAI
Aasialainen frittikori: Dumplings, sipulirenkaita & kevätkääryleitä korean BBQ:lla (l)
Wasabi majoneesia (m, g)
Appelsiinikanaa (l, g)
Paahdettua seesami- aiolia (m, g)
Ranskanperunoita (m, g)