Viikko 16 /  15-19.4

MAANANATAI

Carbonarakastiketta (l, g)

Juustoraastetta (l, g)

Pastaa (m, g)

Kanaa punaisella currykastikkeella (m, g)

Chili-inkivääri dippiä (l, g)

TIISTAI

Tempurapaneroitua turskaa (l)

Tar-tar majoneesia (m, g)

Paahdettuja perunoita (l, g)

Portsarin jauhelihamureketta kermakastikkeella (l, g)

Keitinperunoita (l, g)

KESKIVIIKKO

Kanarisotta vihreällä parsalla (l, g)

Stifadolihapataa lampaan & häränlihasta (l, g)
Keitinperunoita (l, g)

TORSTAI

Tonnikala- Philadephia uunipastaa (l)

Tomaattista makkarapannua (m, g)

Varhaisperunoita (l, g)

PERJANTAI

Aasialainen frittikori: Dumplings, sipulirenkaita & kevätkääryleitä korean BBQ:lla (l)

Wasabi majoneesia (m, g)

Appelsiinikanaa (l, g)

Paahdettua seesami- aiolia (m, g)

Ranskanperunoita (m, g)