VIIKKO 8 / 21.2. – 25.02.2022 KLO 10.45–13.45
MAANANTAI
Aurajuustolla gratinoidut punajuuripihvit (L,G)
Kalkkunaleike cordon bleu & chili-limemajoneesi (L)
Perinteinen nakkikastike (L,G)
Pinaattimuusi (L,G) / Cheddarjuustoperunaa (L,G)
Paahtokiisseliä & hilloa (L,G)
TIISTAI
Tofu-kasviscurry (L,G)
Turskan seläkettä & sahrami-voikastiketta (L,G)
Moskovanpataa (L,G)
Uunimuusi (L,G) / Herkkusieniperunaa (L,G)
Banaani-toffeerahkaa (L,G)
KESKIVIIKKO
Valkosipulipaahdettua munakoisoa, basilika-tomaattikastiketta & mozzarellaa (L,G)
Pestokanaa (L,G,sis. pähkinää)
Lasagne bolognaise (L) glut. keittiöstä
Kukkakaaliriisi (VE,G) / Parmesanperunaa (L,G)
Lime panna cotta (L,G)
TORSTAI
Intialainen pinaattikastike – Palak paneer (L,G)
Kampelaa & valkoviini-smetanakastiketta (L,G)
Pitkään haudutettua viljapossun lapaa & savusipulilientä (L,G)
Manteliperunaa (L,G) / rakuuna-voiperunaa (L,G)
Crepes Suzette (L)
PERJANTAI
Aasialaiset falafel-hodarit & lisurit (L)
Siskonmakkara-chorizopastaa (L) glut. keitiiöstä
Maustepaahdettua naudan fileetä & sienimuhennosta (L,G)
Pekoniperunaa (L,G) / Frittiperunaa (L,G)
Jäätelöbuffa (L,G)