VIIKKO 8 / 21.2. – 25.02.2022 KLO 10.45–13.45

 

MAANANTAI

Aurajuustolla gratinoidut punajuuripihvit (L,G)

Kalkkunaleike cordon bleu & chili-limemajoneesi (L)

Perinteinen nakkikastike (L,G)

Pinaattimuusi (L,G) / Cheddarjuustoperunaa (L,G)

Paahtokiisseliä & hilloa (L,G)

 

TIISTAI

Tofu-kasviscurry (L,G)

Turskan seläkettä & sahrami-voikastiketta (L,G)

Moskovanpataa (L,G)

Uunimuusi (L,G) / Herkkusieniperunaa (L,G)

Banaani-toffeerahkaa (L,G)

 

KESKIVIIKKO

Valkosipulipaahdettua munakoisoa, basilika-tomaattikastiketta & mozzarellaa (L,G)

Pestokanaa (L,G,sis. pähkinää)

Lasagne bolognaise (L) glut. keittiöstä

Kukkakaaliriisi (VE,G) / Parmesanperunaa (L,G)

Lime panna cotta (L,G)

 

TORSTAI

Intialainen pinaattikastike – Palak paneer (L,G)

Kampelaa & valkoviini-smetanakastiketta (L,G)

Pitkään haudutettua viljapossun lapaa & savusipulilientä (L,G)

Manteliperunaa (L,G) / rakuuna-voiperunaa (L,G)

Crepes Suzette (L)

 

PERJANTAI

Aasialaiset falafel-hodarit & lisurit (L)

Siskonmakkara-chorizopastaa (L) glut. keitiiöstä

Maustepaahdettua naudan fileetä & sienimuhennosta (L,G)

Pekoniperunaa (L,G) / Frittiperunaa (L,G)

Jäätelöbuffa (L,G)