VIIKKO 5 / 31.1. – 04.02.2021 KLO 10.45–13.45

MAANANTAI

Kukkakaali-vuohenjuustogratiini (L)

Skagen kuorrutettu lohimestarinpihvi (L,G)

Chorizopyörykät kermaiseesa tomaatti-basilikakastikkeessa (L,G)

Piparjuuri-lohkoperunat (VE,G) / Paahdettua perunaa & bataattia (VE,G)

Toscapiirakkaa & vaniljakermaa (L)

 

TIISTAI

Munakoiso-gnocchivuoka & marinoitua mozzarellaa (L,G)

Uuniperunaa & savulohitartar (L,G)

Rypsiporsaan sisäpaistia & tatti-punaviinikastiketta (L,G)

Chorizo-chimichurririisä (L,G) / frittiperunaa (VE,G)

Raikas appelsiinirahka (L,G)

 

 

KESKIVIIKKO

Limonello-kasvispastaa, kasviksia & uunifetaa (L)

Klassinen oopperaleipä kananmunalla (L) keittiöstä glut.

Puna-ahventa & fenkoli-bearnaisea (L,G)

Savuvoimuusia (L,G) / Oliiviperunaa (VE,G)

Moccamousseleivos (L)

 

TORSTAI

Punajuurifalafel, seesamibroccolinia & muhammara-paprikatahnaa (L,G)

Lihamureke & smetana-sipulikastiketta (L) keittiöstä glut.

Silakkapihvit & lime-aiolia (L)

Pinaattimuusi (L,G) / rosmariiniperunaa (VE,G)

Hedelmä-kermakakku (L)

 

PERJANTAI

Täytetyt portobellosienet (L,G)

Bratwurst hodari (L)

Wienerleike & anjoviskreemiä (L) Keittiöstä glut.

Paistettua kaprisperunaa (VE,G) / loaded fries (sis. vähän kaikkea)

Runebergintorttu (L)