VIIKKO 5 / 31.1. – 04.02.2021 KLO 10.45–13.45
MAANANTAI
Kukkakaali-vuohenjuustogratiini (L)
Skagen kuorrutettu lohimestarinpihvi (L,G)
Chorizopyörykät kermaiseesa tomaatti-basilikakastikkeessa (L,G)
Piparjuuri-lohkoperunat (VE,G) / Paahdettua perunaa & bataattia (VE,G)
Toscapiirakkaa & vaniljakermaa (L)
TIISTAI
Munakoiso-gnocchivuoka & marinoitua mozzarellaa (L,G)
Uuniperunaa & savulohitartar (L,G)
Rypsiporsaan sisäpaistia & tatti-punaviinikastiketta (L,G)
Chorizo-chimichurririisä (L,G) / frittiperunaa (VE,G)
Raikas appelsiinirahka (L,G)
KESKIVIIKKO
Limonello-kasvispastaa, kasviksia & uunifetaa (L)
Klassinen oopperaleipä kananmunalla (L) keittiöstä glut.
Puna-ahventa & fenkoli-bearnaisea (L,G)
Savuvoimuusia (L,G) / Oliiviperunaa (VE,G)
Moccamousseleivos (L)
TORSTAI
Punajuurifalafel, seesamibroccolinia & muhammara-paprikatahnaa (L,G)
Lihamureke & smetana-sipulikastiketta (L) keittiöstä glut.
Silakkapihvit & lime-aiolia (L)
Pinaattimuusi (L,G) / rosmariiniperunaa (VE,G)
Hedelmä-kermakakku (L)
PERJANTAI
Täytetyt portobellosienet (L,G)
Bratwurst hodari (L)
Wienerleike & anjoviskreemiä (L) Keittiöstä glut.
Paistettua kaprisperunaa (VE,G) / loaded fries (sis. vähän kaikkea)
Runebergintorttu (L)