VIIKKO 3/ 24.1. –28.1.2022 KLO 10.45–13.45

 

MAANANTAI

Kaurasiemenboltsipelti (VE,G) & chipotlemajoneesi (M,G)

Kalagratiini & confattua miniluumutomaattia (L)

Pannupihvejä & kermaista sipulikastiketta (L,G)

Lime-seesamiperunaa (VE,G) / Mustajuuri-perunapyree & ruskistettua voita (L,G)

Eksoottinen hedelmäsalaatti (VE,G) & Vanilja-kanelivaahtoa (L,G)

 

TIISTAI

Pinaatti-vuohenjuustopolentaa & antipastokasviksia (L)

Lihapullat & pippuri-tuorejuustokastikketta (L,G)

Pariloitua maksaa Tirolilaisittain (L,G)

Kukkakaalimuusi (L,G) / ryppyperunoita (L,G)

Mustikka-kardemummarahka (L,G)

 

KESKIVIIKKO

Paistettuja gnoccheja, kasviksia & goronzolaa (L)

Savutomaatti-mozzarellakanaa (L,G)

Makkaralajitelma & dijon-aioli (L,G)

Balsamicoperunaa (L,G) / piparjuuri skånenperunaa (L,G)

Lettuja & mansikkakermaa (L,G)

 

TORSTAI

Metsäsienilasagne (L) Keittiöstä gluteeniton

Jäämeren turskaa, rapuvoikastiketta & pikkelöityä purjoa (L,G)

Pitkään haudutettua lihastroganoffia (L,G)

Paahdettu valkosipulimuusi (L,G) / tattivoissa paistettua perunaa (L,G)

Chiavanukas (L,G)

 

 

PERJANTAI

Valkosipuliöljyssä paistettua munakoisoa, kikherencaponataa & arrabiatakastiketta (L,G)

Kievinkanaa & Curry-ananaskreemiä (L)

Possun lehtipihvi & vaahdotettua basilika-parmesanvoita (L,G)

Cacio e pepeperunaa (L,G)

Tiramisu