VIIKKO 3/ 24.1. –28.1.2022 KLO 10.45–13.45
MAANANTAI
Kaurasiemenboltsipelti (VE,G) & chipotlemajoneesi (M,G)
Kalagratiini & confattua miniluumutomaattia (L)
Pannupihvejä & kermaista sipulikastiketta (L,G)
Lime-seesamiperunaa (VE,G) / Mustajuuri-perunapyree & ruskistettua voita (L,G)
Eksoottinen hedelmäsalaatti (VE,G) & Vanilja-kanelivaahtoa (L,G)
TIISTAI
Pinaatti-vuohenjuustopolentaa & antipastokasviksia (L)
Lihapullat & pippuri-tuorejuustokastikketta (L,G)
Pariloitua maksaa Tirolilaisittain (L,G)
Kukkakaalimuusi (L,G) / ryppyperunoita (L,G)
Mustikka-kardemummarahka (L,G)
KESKIVIIKKO
Paistettuja gnoccheja, kasviksia & goronzolaa (L)
Savutomaatti-mozzarellakanaa (L,G)
Makkaralajitelma & dijon-aioli (L,G)
Balsamicoperunaa (L,G) / piparjuuri skånenperunaa (L,G)
Lettuja & mansikkakermaa (L,G)
TORSTAI
Metsäsienilasagne (L) Keittiöstä gluteeniton
Jäämeren turskaa, rapuvoikastiketta & pikkelöityä purjoa (L,G)
Pitkään haudutettua lihastroganoffia (L,G)
Paahdettu valkosipulimuusi (L,G) / tattivoissa paistettua perunaa (L,G)
Chiavanukas (L,G)
PERJANTAI
Valkosipuliöljyssä paistettua munakoisoa, kikherencaponataa & arrabiatakastiketta (L,G)
Kievinkanaa & Curry-ananaskreemiä (L)
Possun lehtipihvi & vaahdotettua basilika-parmesanvoita (L,G)
Cacio e pepeperunaa (L,G)
Tiramisu