Viikko 34 / 21.8-25.8

 

MAANANTAI

Carbonara kastiketta (L, G, sis. porsaanlihaa)

Penne pastaa (Ve)

Kasvispastakastiketta (Ve, G)

Myskikurpitsakeittoa (L, G)

 

 

TIISTAI

Paistetuttuja muikkuja ja tilli-kermaviilikastiketta (L)

Perunamuusia (L, G)

Porkkana-kvinoa pyöryköitä (Ve, G)

Parsakaalikeittoa (L, G)

 

 

KESKIVIIKKO

Karamellisoitua possua (M, G, sis. porsaanlihaa)

Seesami maustettua riisiä (Ve, G)

Melanzanea (L, G)

Sipulikeittoa (L, G)

 

TORSTAI

 

Paistettua seitifileetä (L, G)

Skånen perunaa (L, G)

Halloumi-kesäkurpitsapihvit (L, G)

Hernekeittoa (M, G)

pannukakkua ja mansikkahilloa (L)

 

 

PERJANTAI

Ranskalaista pyttipannua (L, sis. porsaanlihaa)

Höyrytettyjä kasviksia (Ve, G)

Uuniperunaa kikherne täytteellä (Ve, G)

Sienikeittoa (L, G)

 

 

-Pidätämme oikeudet ruokalista muutoksiin-