Viikko 34 / 21.8-25.8
MAANANTAI
Carbonara kastiketta (L, G, sis. porsaanlihaa)
Penne pastaa (Ve)
Kasvispastakastiketta (Ve, G)
Myskikurpitsakeittoa (L, G)
TIISTAI
Paistetuttuja muikkuja ja tilli-kermaviilikastiketta (L)
Perunamuusia (L, G)
Porkkana-kvinoa pyöryköitä (Ve, G)
Parsakaalikeittoa (L, G)
KESKIVIIKKO
Karamellisoitua possua (M, G, sis. porsaanlihaa)
Seesami maustettua riisiä (Ve, G)
Melanzanea (L, G)
Sipulikeittoa (L, G)
TORSTAI
Paistettua seitifileetä (L, G)
Skånen perunaa (L, G)
Halloumi-kesäkurpitsapihvit (L, G)
Hernekeittoa (M, G)
pannukakkua ja mansikkahilloa (L)
PERJANTAI
Ranskalaista pyttipannua (L, sis. porsaanlihaa)
Höyrytettyjä kasviksia (Ve, G)
Uuniperunaa kikherne täytteellä (Ve, G)
Sienikeittoa (L, G)
-Pidätämme oikeudet ruokalista muutoksiin-