Viikko 18 / 29.4.- 3.5
MAANANTAI
Lihapullia ja täyteläistä tomaattikastiketta (L, G, sis. sianlihaa)
Keitettyä pastaa (M)
Tomaatti pesto- pastakastiketta (L, G)
Raskalaista sipulikeittoa (L, G, sis. sianlihaa)
TIISTAI
Pitkään kypsytettyä naudan briskettiä ja savuista bbq -kastiketta (L)
Valkosipuli-kermaperunoita (L, G)
Leivitettyjä tankoparsa ”raskalaisia” ja lime- aiolia (L)
Inkivääristä kurpitsa- linssikeittoa (VE, M, G)
KESKIVIIKKO
Lounas suljettu
Hauskaa vappua!
TORSTAI
Kanaa makean tulisessa gochujang- kastikkeessa (M, G, mausteinen)
Höyrytettyä jasmiiniriisiä (VE, M, G)
Makean tulista gochujang- kastiketta tofulla (VE, M, G)
Bataatti- porkkanakeittoa (L, G)
PERJANTAI
Paneroituja porsaanleikkeitä ja kermaista dijon- kastiketta (L, sis. sianlihaa)
Kokonaisena paahdettua perunaa (VE, M, G)
Herkkusieni- pinaattilasagnea (L)
Kasvisgulassikeittoa (VE, M, G)
-Pidätämme oikeudet ruokalista muutoksiin-