Viikko 18 / 29.4.- 3.5

 

MAANANTAI

Lihapullia ja täyteläistä tomaattikastiketta (L, G, sis. sianlihaa)

Keitettyä pastaa (M)

Tomaatti pesto- pastakastiketta (L, G)

Raskalaista sipulikeittoa (L, G, sis. sianlihaa)

 

 

TIISTAI

Pitkään kypsytettyä naudan briskettiä ja savuista bbq -kastiketta (L)

Valkosipuli-kermaperunoita (L, G)

Leivitettyjä tankoparsa ”raskalaisia” ja lime- aiolia (L)

Inkivääristä kurpitsa- linssikeittoa (VE, M, G)

 

 

KESKIVIIKKO

 

Lounas suljettu

Hauskaa vappua!

 

 

TORSTAI

Kanaa makean tulisessa gochujang- kastikkeessa (M, G, mausteinen)

Höyrytettyä jasmiiniriisiä (VE, M, G)    

Makean tulista gochujang- kastiketta tofulla (VE, M, G)

Bataatti- porkkanakeittoa (L, G)

 

 

PERJANTAI

Paneroituja porsaanleikkeitä ja kermaista dijon- kastiketta (L, sis. sianlihaa)

Kokonaisena paahdettua perunaa (VE, M, G)

Herkkusieni- pinaattilasagnea (L)

Kasvisgulassikeittoa (VE, M, G)

 

 

-Pidätämme oikeudet ruokalista muutoksiin-