Viikko 17 / 22.4.- 26.4

 

MAANANTAI

Burgundin lihapataa (L, G, sis. sianlihaa)

Höyrytettyä riisiä (VE, M, G)

Punajuuri burgundinpataa linsseillä (VE, M, G)

Kasvissosekeittoa (L, G)

 

 

TIISTAI

Ruispaneroituja muikkuja ja kermaviilikastiketta (L)

Tilli-perunamuusia (L, G)

Voipapu-gnocchivuokaa mozzarellalla (L)

Kukkakaali-kurpitsakeittoa (L, G)

 

 

KESKIVIIKKO

Värikästä uunikanaa kasviksilla (L, G)

Kurkuma maustettua couscousia (VE, M)

Kasvis-currya (VE, M, G)

Linssi-papukeittoa (L, G)

 

 

TORSTAI

Perinteistä makkarakastiketta (L)

Keitettyjä perunoita (VE, M, G)    

Kasvis-stroganoffia tofulla (VE, M, G)

Porkkana-fenkolikeittoa (L, G)

 

 

PERJANTAI

Yönyli muhinutta porsaan kassleria ja bernaisekastiketta (L, G, sis. sianlihaa)

Paahdettua perunaa (VE, M, G)

Täytetyt paprikat ja majoneesikastiketta (M, G)

Tomaatti-vuohenjuustokeittoa (L, G)

 

 

-Pidätämme oikeudet ruokalista muutoksiin-