VIIKKO 8 21.2-25.2.22
KLO 11.00–13.30
MAANANTAI
Broileria viinissä ja rakuunariisiä (L,G,M)
Katkarapu-tilli täytteinen kampelaleike ja kermaviilikastiketta (L)
Parmesaanilla gratinoituja kasvispihvejä (L)
Perunamuusia (L,G)
Smoothie (L,G)
TIISTAI
Lindströminmureketta ja ruskeakastike (L,G)
Tomaattinen katkarapupasta (L)
Nyhtöherne-massaman curry ja basmatiriisiä (L,G,M)
Kermaperunoita (L,G)
Valkosuklaa-vadelmamoussea (L,G)
KESKIVIIKKO
Savulohi-lasagnea (L)
Piparjuurihärkää ja paahdettuja juureksia (L,G)
Vuohenjuustolla gratinoitua ratatoullea (L,G)
Paistetut perunat (L,G,M)
Mango-kookosrahkaa (L,G)
TORSTAI
Kalkkuna cordon bleu ja appelsiini-hollandaisea (L)
Haukipyöryköitä sitrus-tilli-veloute kastikkeessa (L,G)
Härkis-quinoa-tuorejuustolla täytetyt kesäkurpitsat (L,G)
Juures-perunamuusia (L,G)
Pullakahvit (L, Gluteeniton keittiöstä)
PERJANTAI
Tandooribroileria, raitakastiketta ja sitruunaruoho-riisiä (L,G)
Porsaan ulkofilettä tummassa omenakastikkeessa (L,G,M)
Pasta puttanesca (L, gluteeniton keittiöstä,M)
Paahdetut perunat (L,G,M)
Creme catalan (L,G)
Kysy erityisruokavalioista henkilökunnalta.
Oikeudet muutoksiin pidätetään.
Lounas 11,30 €