VIIKKO 8 21.2-25.2.22

KLO 11.00–13.30

 

MAANANTAI

Broileria viinissä ja rakuunariisiä (L,G,M)

Katkarapu-tilli täytteinen kampelaleike ja kermaviilikastiketta (L)

Parmesaanilla gratinoituja kasvispihvejä (L)

Perunamuusia (L,G)

Smoothie (L,G)

 

TIISTAI

Lindströminmureketta ja ruskeakastike (L,G)

Tomaattinen katkarapupasta (L)

Nyhtöherne-massaman curry ja basmatiriisiä (L,G,M)

Kermaperunoita (L,G)

Valkosuklaa-vadelmamoussea (L,G)

 

KESKIVIIKKO

Savulohi-lasagnea (L)

Piparjuurihärkää ja paahdettuja juureksia (L,G)

Vuohenjuustolla gratinoitua ratatoullea (L,G)

Paistetut perunat (L,G,M)

Mango-kookosrahkaa (L,G)

 

TORSTAI

Kalkkuna cordon bleu ja appelsiini-hollandaisea (L)

Haukipyöryköitä sitrus-tilli-veloute kastikkeessa (L,G)

Härkis-quinoa-tuorejuustolla täytetyt kesäkurpitsat (L,G)

Juures-perunamuusia (L,G)

Pullakahvit (L, Gluteeniton keittiöstä)

 

PERJANTAI

Tandooribroileria, raitakastiketta ja sitruunaruoho-riisiä (L,G)

Porsaan ulkofilettä tummassa omenakastikkeessa (L,G,M)

Pasta puttanesca (L, gluteeniton keittiöstä,M)

Paahdetut perunat (L,G,M)

Creme catalan (L,G)

 

 

Kysy erityisruokavalioista henkilökunnalta.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Lounas 11,30 €