VIIKKO 4 24.1-28.1.22

KLO 11.00–13.30

 

MAANANTAI

Huudin perinteinen jauhelihakastike ja punajuurta (L)

Kuhaa appelsiini-porkkana-valkoviinikastikkeessa ja mustajuuri-perunamuusia (L,G)

Herne-punajuuripihvit, kukkakaalipyree ja paahdettua valkosipuli-kastiketta (L,G,M)

Keitetyt perunat (L,G,M)

Hedelmäsalaattia (L,G,M)

 

TIISTAI

Bourgundinpataa ja riisiä (L,G,M)

Broileria saltimbocca (L,G,M)

Seitanilla, mustapapukastikkeella ja korianteri-tomaateilla täytetty burrito (L,M)

Paistetut perunat (L,G)

Marjakiisseliä ja vaniljavaahtoa (L,G,M)

 

KESKIVIIKKO

Jambalaya, mausteista makkaraa, broileria ja katkarapuja (L,G)

Skagen-gratinoitua vaellusturskaa ja paahdettua maa-artisokkaa (L,G,M)

Paneroitua juuriselleriä ja paremesanpolentaa (L)

Tilliperunaa (L,G)

Porkkanakakkua (L)

 

TORSTAI

Makkaralajitelma, haudutettua punakaalia ja chilimajoneesia (L,M)

Mango-kookosbroileria ja basmatiriisiä (L,G,M)

Gorgonzola-juures-gnocchivuoka (L)

Lohkoperunoita (L,G,M)

Chia-vanukasta ja marjakompottia (L,G)

 

PERJANTAI

Naudan lehtipihvit ja maustevoita (L,G)

Katkarapu-limonellopasta (L, gluteeniton keittiöstä)

Kasvis-borssikeittoa ja smetanaa (L,G,M)

Bataattiranskalaisia (L,G,M) / Keitetyt perunat (L,G,M)

Mustikkajuustokakkua (L)

 

Kysy erityisruokavalioista henkilökunnalta.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Lounas 11,30 €