VIIKKO 3 17.1-21.1.22
KLO 11.00–13.30
MAANANTAI
Pasta bolognese (L, saa myös gluteenittomana)
Tuliset chiliwingsit ja aurajuustodippi (L,G)
Pähkinäinen punajuuri-vuohenjuustogratiini ja fritattua lehtikaalia (L,G)
Keitetyt perunat (L,G)
Lohkoperunat (L,G)
Hedelmärahkaa (L,G)
TIISTAI
Makkarakastiketta ja myrttisen suolakurkkuja (L)
Feta-pinaatti täytteinen kampelaleike (L)
Tom kha taohu-curry (kookos-tofucurry) (L,G)
Yrttiriisiä (L,G) / dijon-rakuna-muusia (L,G)
Valkosuklaa-karpalomousse (L,G)
KESKIVIIKKO
Smetanalla hunnutettua uunilohta ja ryppyperunoita (L,G)
Hunaja-paahdettua broileria ja savupaprikakastiketta (L,G)
Belugalinssi-pata ja valkosipuli-creme fraiche (L,G)
Pilahviriisiä (L,G)
Rosmariiniperunoita(L,G)
Täytekakkua (L)
TORSTAI
Lasagne (L)
Butter chicken ja basmatiriisiä (L,G)
Huudin pinaattiletut ja puolukkasurvosta (L)
Perunamuhennosta (L,G)
Mudcake (L)
PERJANTAI
Ylikypsää porsaanniskaa, madeirakastiketta ja valkosipuliperunoita (L,G)
Paneroitua sitruunaturskaa, kummeliturskaa ja beurre blanc-kastiketta (L)
Huudin kasvispihvit ja fetacreme (L,G)
Vanilja-vadelma pannacotta (L,G)
Kysy erityisruokavalioista henkilökunnalta.
Oikeudet muutoksiin pidätetään.
Lounas 11,30 €