VIIKKO 6.  7.2-11.2.22

KLO 11.00–13.30

 

MAANANTAI

Chorizopyörykät kermaisessa tomaatti-basilikakastikkeessa (L,G)

Broileri korma ja raitakastikketta (L,G)

Kookos-tofukorma (L,G)

Sinihomejuusto-perunat gorgonzola-ja aurajuustosta (G)

Basmatiriisiä (L,G)

Mysliä, marjoja ja jogurttia (L)

 

TIISTAI

Naudanrinta-rillette ja tumma rosmariinikastike (L,G)

Savulohi-fenkolipasta ja friteerattua kaprista (L, gluteeniton keittiöstä)

Huudin porkkanaletut ja paholaisenhillo-cremeä (L)

Paistetut ja keitetyt perunat (L,G)

Marjarahka (L,G)

 

KESKIVIIKKO

Porsaanposkea punaviinikastikkeessa ja paahdettuja juureksia (L,G)

Samettinen haukimureke ja rapukastiketta (L,G)

Feta-kasvispihvit ja paprika-mantelikastiketta (L,G)

Lohkoperunoita ja kukkakaali-perunamuusia (L,G)

Vadelma-lakritsipannacotta (L,G)

 

TORSTAI

Osso buccoa, cremolata ja bulguria (L,G)

Rapeat seifileet ja tartar-kastiketta (L)

Punajuuri-vuohenjuusto-ohraatto (L)

Bataattiranskalaisia ja keitetyt perunat (L,G)

Pannukakkua ja lisukkeet (L)

 

PERJANTAI

Wieninleike, kapriksia, anjovista ja sitruunaa (L,G)

Katkarapu-appelsiini-risottoa (L,G)

Chili sin carne ja cremefraiche (L,G)

Riisiä, röstiperunaa ja perunamuhennosta (L,G)

Pappilan hätävara (L, gluteeniton keittiöstä)

 

Kysy erityisruokavalioista henkilökunnalta.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Lounas 11,30 €