VIIKKO 6. 7.2-11.2.22
KLO 11.00–13.30
MAANANTAI
Chorizopyörykät kermaisessa tomaatti-basilikakastikkeessa (L,G)
Broileri korma ja raitakastikketta (L,G)
Kookos-tofukorma (L,G)
Sinihomejuusto-perunat gorgonzola-ja aurajuustosta (G)
Basmatiriisiä (L,G)
Mysliä, marjoja ja jogurttia (L)
TIISTAI
Naudanrinta-rillette ja tumma rosmariinikastike (L,G)
Savulohi-fenkolipasta ja friteerattua kaprista (L, gluteeniton keittiöstä)
Huudin porkkanaletut ja paholaisenhillo-cremeä (L)
Paistetut ja keitetyt perunat (L,G)
Marjarahka (L,G)
KESKIVIIKKO
Porsaanposkea punaviinikastikkeessa ja paahdettuja juureksia (L,G)
Samettinen haukimureke ja rapukastiketta (L,G)
Feta-kasvispihvit ja paprika-mantelikastiketta (L,G)
Lohkoperunoita ja kukkakaali-perunamuusia (L,G)
Vadelma-lakritsipannacotta (L,G)
TORSTAI
Osso buccoa, cremolata ja bulguria (L,G)
Rapeat seifileet ja tartar-kastiketta (L)
Punajuuri-vuohenjuusto-ohraatto (L)
Bataattiranskalaisia ja keitetyt perunat (L,G)
Pannukakkua ja lisukkeet (L)
PERJANTAI
Wieninleike, kapriksia, anjovista ja sitruunaa (L,G)
Katkarapu-appelsiini-risottoa (L,G)
Chili sin carne ja cremefraiche (L,G)
Riisiä, röstiperunaa ja perunamuhennosta (L,G)
Pappilan hätävara (L, gluteeniton keittiöstä)
Kysy erityisruokavalioista henkilökunnalta.
Oikeudet muutoksiin pidätetään.
Lounas 11,30 €