VIIKKO 4 24.1-28.1.22
KLO 11.00–13.30
MAANANTAI
Huudin perinteinen jauhelihakastike ja punajuurta (L)
Kuhaa appelsiini-porkkana-valkoviinikastikkeessa ja mustajuuri-perunamuusia (L,G)
Herne-punajuuripihvit, kukkakaalipyree ja paahdettua valkosipuli-kastiketta (L,G,M)
Keitetyt perunat (L,G,M)
Hedelmäsalaattia (L,G,M)
TIISTAI
Bourgundinpataa ja riisiä (L,G,M)
Broileria saltimbocca (L,G,M)
Seitanilla, mustapapukastikkeella ja korianteri-tomaateilla täytetty burrito (L,M)
Paistetut perunat (L,G)
Marjakiisseliä ja vaniljavaahtoa (L,G,M)
KESKIVIIKKO
Jambalaya, mausteista makkaraa, broileria ja katkarapuja (L,G)
Skagen-gratinoitua vaellusturskaa ja paahdettua maa-artisokkaa (L,G,M)
Paneroitua juuriselleriä ja paremesanpolentaa (L)
Tilliperunaa (L,G)
Porkkanakakkua (L)
TORSTAI
Makkaralajitelma, haudutettua punakaalia ja chilimajoneesia (L,M)
Mango-kookosbroileria ja basmatiriisiä (L,G,M)
Gorgonzola-juures-gnocchivuoka (L)
Lohkoperunoita (L,G,M)
Chia-vanukasta ja marjakompottia (L,G)
PERJANTAI
Naudan lehtipihvit ja maustevoita (L,G)
Katkarapu-limonellopasta (L, gluteeniton keittiöstä)
Kasvis-borssikeittoa ja smetanaa (L,G,M)
Bataattiranskalaisia (L,G,M) / Keitetyt perunat (L,G,M)
Mustikkajuustokakkua (L)
Kysy erityisruokavalioista henkilökunnalta.
Oikeudet muutoksiin pidätetään.
Lounas 11,30 €