VIIKKO 4/ 24.1. –28.1.2022 KLO 10.45–13.45

 

MAANANTAI

Intialainen tofucurry & kasviksia (VE,G)

Pasta al forno ricotta-lihatäytteellä (L)

Hunajapaahdettua kanaa paprikakastikkeessa (L,G)

Kukkakaaliriisi (VE,G) Krokettiperunaa (VE,G)

Suklaa-suffelimousse (VL)

TIISTAI

Porkkanalettuja &fetahummus (L)

Perinteinen makkarakastike (L,G)

Kalkkunarulla & tummaa omenakastiketta (L,G)

Paistettu kasvisriisi (VE,G) / dijonmuusi (L,G)

Kookos-mango-riisivanukas (L,G)

 

KESKIVIIKKO

Tomaatti-mozzarella foccacciaa & tapenadea (L)

Caciucco – Toscanalainen kalapata (L,G)

Lihapullat della Nonna (L,G)

Inkiväärillä maustettu basmatiriisi (L,G) / Parmesan ranskalaiset (L,G)

Moccapalat & minttuvaahtoa (L)

 

TORSTAI

Täytetyt sipulit (L,G)

Chorizovoilla glaseerattuja jauhelihapihvejä & herkkusieni-demi glacea (L,G)

Smetana-uunilohi (L,G)

Salviaperunaa (VE,G) / pottuvoi (L,G)

Toffee-puolukkarahkaa (L,G)

 

PERJANTAI

Pinaatti-kasvis-vuohenjuustolasagne (L)

Oikeuden porilainen & lisurit (L) Glut keittiöstä

Piccata Milanese possusta (L) Glut keittiöstä

Valkosipuli-lohkoperunoita (L,G) / salvia-pekoni-kirsikkatomaattipastaa (L)

Mansikka-banaanipirtelö (L,G)