VIIKKO 4/ 24.1. –28.1.2022 KLO 10.45–13.45
MAANANTAI
Intialainen tofucurry & kasviksia (VE,G)
Pasta al forno ricotta-lihatäytteellä (L)
Hunajapaahdettua kanaa paprikakastikkeessa (L,G)
Kukkakaaliriisi (VE,G) Krokettiperunaa (VE,G)
Suklaa-suffelimousse (VL)
TIISTAI
Porkkanalettuja &fetahummus (L)
Perinteinen makkarakastike (L,G)
Kalkkunarulla & tummaa omenakastiketta (L,G)
Paistettu kasvisriisi (VE,G) / dijonmuusi (L,G)
Kookos-mango-riisivanukas (L,G)
KESKIVIIKKO
Tomaatti-mozzarella foccacciaa & tapenadea (L)
Caciucco – Toscanalainen kalapata (L,G)
Lihapullat della Nonna (L,G)
Inkiväärillä maustettu basmatiriisi (L,G) / Parmesan ranskalaiset (L,G)
Moccapalat & minttuvaahtoa (L)
TORSTAI
Täytetyt sipulit (L,G)
Chorizovoilla glaseerattuja jauhelihapihvejä & herkkusieni-demi glacea (L,G)
Smetana-uunilohi (L,G)
Salviaperunaa (VE,G) / pottuvoi (L,G)
Toffee-puolukkarahkaa (L,G)
PERJANTAI
Pinaatti-kasvis-vuohenjuustolasagne (L)
Oikeuden porilainen & lisurit (L) Glut keittiöstä
Piccata Milanese possusta (L) Glut keittiöstä
Valkosipuli-lohkoperunoita (L,G) / salvia-pekoni-kirsikkatomaattipastaa (L)
Mansikka-banaanipirtelö (L,G)