Viikko 17 / 22.4.- 26.4
MAANANTAI
Burgundin lihapataa (L, G, sis. sianlihaa)
Höyrytettyä riisiä (VE, M, G)
Punajuuri burgundinpataa linsseillä (VE, M, G)
Kasvissosekeittoa (L, G)
TIISTAI
Ruispaneroituja muikkuja ja kermaviilikastiketta (L)
Tilli-perunamuusia (L, G)
Voipapu-gnocchivuokaa mozzarellalla (L)
Kukkakaali-kurpitsakeittoa (L, G)
KESKIVIIKKO
Värikästä uunikanaa kasviksilla (L, G)
Kurkuma maustettua couscousia (VE, M)
Kasvis-currya (VE, M, G)
Linssi-papukeittoa (L, G)
TORSTAI
Perinteistä makkarakastiketta (L)
Keitettyjä perunoita (VE, M, G)
Kasvis-stroganoffia tofulla (VE, M, G)
Porkkana-fenkolikeittoa (L, G)
PERJANTAI
Yönyli muhinutta porsaan kassleria ja bernaisekastiketta (L, G, sis. sianlihaa)
Paahdettua perunaa (VE, M, G)
Täytetyt paprikat ja majoneesikastiketta (M, G)
Tomaatti-vuohenjuustokeittoa (L, G)
-Pidätämme oikeudet ruokalista muutoksiin-