Kuja

Kuja on Työllisyysrahaston toimistorakennuksessa sijaitseva lounasravintola. Palvelumme ovat lounaan lisäksi kokoustarjoilun puolelle. Keittiöstämme teemme myös cateringia. Tänne pääsee syömään jos sattuu asioimaan Työllisyysrahaston, Avaran tai IMS-Talentin kanssa ja saa näin kutsun.

Lataa GVC-app täältä

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lounaslista

Tarjoamme lounasta toistaiseksi toimitalossa ilmoitettavien aikataulujen ja listojen mukaan. Kun korona alkaa helpottaa, siirrymme takaisin normaaliin päiväjärjestykseen, toivoaksemme heti loppiaisen jälkeen. Kiitos kärsivällisyydestänne ja parempia aikoja odotellessa, Sami & Vege

Lounaaseen kuuluu monipuolinen salaattibaari, lämmin ruoka lisäkkeineen, kahvi ja vaihtuva jälkiruoka. Buffetin hinta on 10,70€. Suosimme maksutapana korttia. Kysy myös omia GVC lounareitamme.

Kaikki ruokamme ovat laktoosittomia. Myös gluteeniton versio on aina tarjolla keittiöstä. Mikäli tarvetta ilmenee, otamme huomioon erilaisia ruokavalioita. Näistä voi keskustella henkilökuntamme kanssa.

Tervetuloa lounaalle!

Rakkaudesta ruokaan